Hirdetés
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Relisys
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy win7-es virtuális gépet futtatni egy win7-es gépen. Az lenne a fontos, hogy az alapgép indításakor a virtuális gép is automatikusan induljon, a legjobb lenne, ha ez rejtve történne, tehát mondjuk egy szolgáltatásként. A virtuális gép tartalmát csak hálózaton keresztül érném el, szükség esetén távoli asztallal.
Nem vagyok 100%-ig képbe a virtuális gépek adta lehetőségekkel, de azért Workstation-nel csináltam már pár gépet.Milyen megoldást tudtok ajánlani?
Köszi,
b -
Relisys
senior tag
Hello!
Feltelepítettem win7re a vmware-t és azóta gép bekapcsoláskor állandóan bejön a bejelentkező képernyő ahol rá kell kattintani a felhasználói fiókra, de nem tudom miért mert csak egy felhasználói fiókom van. Hogy lehet visszaállítani, hogy ne jöjjön be?
-
Relisys
senior tag
Hello!
Kis segítség kéne a következő dologhoz:
Ubuntut próbálgatom VMwareben de a netet sehogy sem tudom belőni.
Routerem van itthon. host only-t próbáltam. De nem tudom még mit kéne beállitani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- 39999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest