Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
VANESSZA1
őstag
van arra mód,hogy virtuális gépből fizikait készítsek?
p2v-ről tudok, de fordítva lehetséges ez? -
VANESSZA1
őstag
Korábban kértem segítséget P2V-ben ami sikerült is, és működik.
A fizikai gépen 2 felhasználó volt. Az egyik rendszergazdai jogokkal, míg a másik nem.
Ha elindítom a virtuális gépet és belépek a rendszergazdai jogokkal bíró felhasználóval és rendszergazdaként szeretnék egy programot telepíteni akkor azt az üzenetet kapom, hogy lépjek be rendszergazdai jogokkal. De hát ez a felhasználó azzal bírt. Nem értem mi lehet a gond. van valakinek ötlete? -
VANESSZA1
őstag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni .
Nem vagyok nagy szakértője a VMware-nak, de pár alap dolgot azért tudok.
Szeretném megtudni, hogy hogyan tudom a jelenlegi laptopomon futó Windows-t virtualizálni úgy, hogy ha azt lementem és csinálok egy új Windows telepítést akkor ott a VMWare-ban a régi virtualizált Windows-t futtatni tudjam, beállításokat vissza tudjam nézni, és az szerint az új rendszeren mindent be tudjak állítani, esetleg pár programot a VMWere-ban futtatott Win-ben használni tudjak?Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest