Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz Syl #913 üzenetére

Hali.

Ahogy a képed alapján látom a Win 7 ( elnézést, ha esetleg nem az lenne.. ) megy nálad és azzal megy szépen a 3d. Na most ez eddig tök jó, csak nálam a Win 7 a fő oprendszer és én a zikszpét szeretném virtuálba használni. Lehet, hogy ha újabb Windows kerül fel, akkor abban rendesen megy, ezért érdekelne egy olyan ember tapasztalata is, aki XP-t tett fel a virtuális gépre.
    Én is úgy telepítettem mindent, ahogy írtad ( tools felrakva, 3d pipa... ) + leszedtem a frissítéseket és a DX-et is felraktam. Viszont továbbra is igen szerény a 3d gyorsítás. Mint írtam a COD 2 is szaggat, pedig az nem egy nagy gépigényű cucc ( nem mintha azzal akarnék játszani, csak kipróbáltam, hogy megy ).
    Ami azt illeti én a GTA 4 miatt szerettem volna a virtual XP-t ( lehet ez egy kicsit erős kívánság volt.... ), de így lényegében semmiféle 3ds alkalmazásra nem jó a rendszer ( nekem főleg játékra kéne :) ). Mondjuk azt még nem próbáltam, hogy egy újabb rendszert ( pl Vista ) felrakva menne-e a 3d rendesen, de lehet kipróbálom, úgy is kíváncsi vagyok, hogy mi változott a Vistában az sp2-vel.
    Bár nagyon úgy néz ki, hogy csak nálam van ezzel gond, mert mindenki másnak működik rendesen, aminek az okára egyenlőre még nem jöttem rá mindegy, valszeg én vagyok a Láma.... :W

Új hozzászólás Aktív témák