- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Hmmm.
A 4570-es proci megjelenése 2013.
A leges-leges-legutolsó Penom II-esé 2011. De pl. a 965 BE amely nekem is volt és valóban kazán (bár messze nem annyira mint manapság az inteles erőlködések) az 2009.
Nem akarod esetleg összehasonlítani az RX580-at egy RTX 3060-al?Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
Pikari
addikt
Igen, nyilván az emelkedés nem lineáris, hanem vannak benne hullámvölgyek. Inkább csak a trendre gondoltam. Viszont fontos megjegyezni, hogy a phenom2 x4 a maga korában high end volt, az i5 meg csak középkategória. Egy középkategóriás AM3 processzor (ami akkoriban 2 mag volt csak) szintén 60w körül evett.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
razor93hd
csendes tag
Nekem az Első úgymond komolyabb "Gamer-Pc" m egy Athlon X2 7750+ 2GB RAM HD 4670 512 MB 2008-ban kaptam 2013 ig simán futottak az újabb cimek is! Az is 60-65 W között evett!
A tolvajok tisztelik a magántulajdont, csak azt akarják, hogy az övék legyen,hogy aztán még jobban tisztelhessék.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD A10-7800 4-Core 3.5GHz FM2+ Processzor
- Intel Core i5-10600KF Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 88.000.-
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-eladva epicpwnz