- HP EliteBook / ZBook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Apple notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz #90933760 #12188 üzenetére
egyedi tartály.
alul van a szivattyú (Laing DDC 1PlusT), onnan két Thermaltake HDD hűtő, onnan megyünk egy radiátorba, aztán a proci (nem tudom pontosan milyen típus, két cső jön ki belőle, ezek elég vékonyak, szerintem max 6-os) aztán a kütyü és még egy radiátor (mindkettő single és magicool). 2 derékszög van benne, a kütyü előtt és után, a csövek 12/10-esek kivéve a procinál, de az gyári, max blokkcserével tudnék vele mit kezdeni.
A VGA-n és a chipseten passzív hűtő van.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz fatal1ty1984 #12095 üzenetére
nem... soha nem játszom. max Mother of All Battle-t
olvasd el a cikkeimet a logouton - súlyos fokú kütyümániában szenvedek. Tehát kell. Reális indokot ne kérj, nincs. Ha ilyen téren reálisan gondolkodnék, nem lenne mögöttem egy 3 év munkájával öszemoddolt vízhűtéses egyedi ház. Ha tudnád, mi minden felesleges bigyula van még benne....szóval nem az a kérdés, hogy szükséges-e, hanem az, hogy miért nem működik? Kipróbáltam önállóan, belefújtam, miközben rá volt kötve a monitor, úgy rendben volt.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
rlazol
veterán
válasz #90933760 #12087 üzenetére
Mennyire kell szűkíteni?
(nem lenne olyan gáz, mert a CPU blokk kivezető scövei elég vékonyak, szóval ott mindenképp vesztek)hogy tegyek szűkítőt? lehet ilyet kapni?
1/2-es a bemenete és kimenet, van ilyen? vagy szedjem szét és mesterségesen szűkítsem le a nyílást?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz MrPetya19 #12061 üzenetére
időközben kész, feltöltve és próbanyomás alatt a rendszer. volt egy kis szivárgás, de azt megoldottam. 1,1 liter a teljes vízmennyiség, ez sok/kevés/átlagos?
A nagy bajom az áramlásmérő: nem pörög! pedig jó irányból kapja a vizet, külön leellenőríztem a feltöltés előtt. Egyáltalán nem pörög. Mi lehet az oka, hogy tudom beindítani?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Andrew31 #12049 üzenetére
köszönöm szépen!
most egyelőre sikerült egy 8-as belsejű csövet ráhúznom és gyorskötözővel fixálnom, jónak tűnik. A másik végen, a 12/10-es gyorscsati 14 mm-es peremén áthúzni ezt a csövet elég vicces játék, de az egyiket már sikerült.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz geprombolo #12032 üzenetére
köszi! ennek mi a neve és hol lehet kapni?
-
rlazol
veterán
válasz apollo12 #12028 üzenetére
sajnos olyan keskeny a perem, ahova a csövet kell felnyomni (4 mm a vastagabb része, 4 mm a vékonyabb, de ott már csak 8-as a külső átmérő), h egyből lecsúszik a gyorskötöző.
egyelőre a legjobb ötletem, h hnap elmegyek az Obiba, veszek 1 m 8-as csövet...
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
következő gondom van: a minap megérkezett a fényezőtől a modom, így elkezdtem összerakni (ez még önmagában nem gond... ). Eljutottam oda, h elkezdtem beköltözi (ez se gond), és rárakni a vízhűtést, amit egyszer már összeraktam és teszteltem (minnyá itt a gond). De vmiért az áramlásmérőt kihagytam akkor a körből, most pedig nem szeretném, ahhoz viszont van két derékszögű csatlakozóm, amely rá kéne húznom a csövet és rögzítenem (ez a gond!). A csövem 9mm belső átmérőjű, a csatlakozó külső átmérője szintén 9 mm. De nem szorul, szivárog mellette. A meglévő menetes szorítóim túl nagyok (15,5 mm belső átm, 13,5 kéne ehhez) a csavaros szorítóbilinccsel meg nem bírom szivárgásmentesen megfogni.
Mit csináljak?
Hol tudok venni megfelelő csavaros szorítót? vagy inkább keressek 8mm-es belsejű csövet (kéne kb 10+50 cm...)?
Esetleg van vkinek eladó olyan derékszögű csatlakozója, ami a 9-es csőhöz jó?A legnagyobb bajom, h a gép szétszedve, félig beköltözve én meg édesanyám masinájáról írok most...
köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
rlazol
veterán
válasz DigitXT #7927 üzenetére
értem, akkor első körben vsz rajta hagyom a gyári léghűtést, ha hangos, akkor elkezdek agyalni.
Sajnos extra rézlemezem nincs.
Jól értem, h ehhez a típushoz külön vízhűtőblokk, ami a RAMot is fedi, nem kapható?Szerk.: carr, privi megy
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
sziasztok!
videókártya csere előtt állok, a jelen állás szerint vagy egy XFX HD4650 512 MB vagy egy HD 3850 512MB fogja váltani a matrox Parhelia-t. Jelenleg egy sima univerzális gpu blokkom van, ami tök elég, a kérdésem, hogy a fenti két kártya igényel-e mást, vmi spéci blokkot?
Húzva nem lesz, játszani nem fogok rajta - 3DS Max, Premier, Slicer3D, PS és hasonló progikkal dolgozom.köszönöm a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HP EliteBook / ZBook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Hogwarts Legacy teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest