-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz mgergo76 #83992 üzenetére
https://www.highflow.nl/watercooling/aansluitingen/flow-temp-meters/flow-meters/aqua-computer-flow-sensor-high-flow-next-g1-4.html
Az összes vizes cuccom itt veszem évek óta, mert általában mindig azonnal kell valami. Ha hajlandó vagy kifizetni dhl express-t akkor 2 nap alatt nálad a cucc, ha nem, akkor is kb 4 nap, holland cég.
never say never
-
tag
Satinom van, sorry.
Alza elég gyors, de gondolom nem akartál ennyit / ennyiért venni azért kérdezted, szóval valószínűleg nem lesz releváns:
https://www.alza.hu/corsair-hydrox-xt-hardline-satin-crystal-clear-3x1m-1014mm-idod-pmma-d6872511.htm?o=2[ Szerkesztve ]
never say never
-
tag
válasz Walter_White #83817 üzenetére
Én kb mindent erről a holland oldalról rendeltem:
https://www.highflow.nl/
Konkrétan ha sürgősen kell és belefér a keretbe, akkor DHL Expressel egy nap alatt megjön bármi, ami raktáron van. És elég sok minden van raktáron, mert 90%-ban vizes cuccot árulnak.never say never
-
tag
válasz Walter_White #83815 üzenetére
"
Az Alphacool (Aquacomputer és Phobya) jelenleg túlterheltség és munkaerőhiány miatt a rendeléseket kiszámíthatatlan idő-átfutással teljesíti, késések lehetnek!
Megértéseteket kérjük!"never say never
-
tag
válasz #15779328 #69077 üzenetére
Szia! Köszi!
A levegőt hátul a radon keresztül tolja ki a 6 venti( a rad mögött ki van vágva) , valamint továbbra is vannak rések az asztalon hagyva, ahol szerintem bejut és kijut a levegő valamilyen szinten. A lapot igen azért vettem, valamint gondoltam ha már veszek akkor miért 490-et ha van már 590, valamint tudok a felső slotról A logi egér nem szereti, csak a kép miatt lett így fotózva, bő 1M-es egérpadom van, így sok értelme nincs a látványnak tudom.Hőfokokkal amúgy nincs baj egyáltalán, úgy általánosan mindenki kérdésére válaszolva, csinálok egy Cinebenchet, lemonitorozom HWinfo-val és majd posztolom.
Valamint Cshavez: még mindig nem jutottam semmire OC-t illetően, de majd ha lesz időm leülök kísérletezgetni jobban
abridabri, Ubi82 köszönöm!
[ Szerkesztve ]
never say never
-
tag
-
tag
Sziasztok!
Formulamod (nem aliexpressen keresztül) mennyi idő alatt szállít, ha a saját oldalukat használom mind standard mind express shippinggel? Valamint tudtok ajánlani valamilyen külföldi oldalt, ami relative gyorsan szállít és van normális min 250mm-es tankjuk?never say never
-
tag
Sziasztok! CPU coolert akarok, adok a "látványra is", ami alatt a nem nagy dorong hűtőt értem így gondoltam, hogy watercoolingra váltok az Alpenföhn Matterhorn Pure jelenlegi hűtőmről.
Kiszúrtam 2 watercoolingot, egész jónak tűnnek tesztek alapján. Nem egy H100I és barátai, de egész korrektnek tűnik.Egyik a
COOLERMASTER Seidon 240V
másik a
DEEPCOOL Maelstrom 240TEzekről valakinek van valami véleménye, esetleg tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
never say never
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...