- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz DigitXT #39793 üzenetére
Szarnak en sem mondanam, tobb mint masfel eve problema mentesen teljesitett nalam kitunoen.
@Hullo: kiprobalom. Viszlat!
@Orrrmanyos-Kormanyos: csak EK szintelen folyadekot hasznalok. Az a baj hogy a Phobyat mar odaigertem valakinek, tehat par nap es kell vegyek valamit.
Hofokok....igy kezdodott:- mult heten szetkaptam tisztitasra, mivel masfel eve nem volt szetszedve a rendszer, nem volt algas es koszos sem, csak gondoltam masfel ev utan ideje szetkapni.
Darabokra szedtem, kitisztitottam, aztan osszeraktam..aztan csodalkoztamIlyen volt elotte: (5820K@4.4 GHz - 1.2 V)
idle: 29-32-28-30-26-28
IBT (very high, 10 kor): 74-77-74-73-69-70Ilyen tisztitas utan:(5820K@4.2 GHz - 1.10 V)
idle: 36-39-41-36-38-35
IBT (very high, 5 kor): 87-89-93-91-88-85Szetkaptam a blokkot tobbszor is, semmi valtozas. Lecsereltem egy kozep kategorias leghutore (CM HYper 212Evo) javult a helyzet, lenyegesebben jobb volt IBT-ben. Aztan elovettem ezt az odaigert blokkot, es ezzel nagyjabol rendben volt.
Tehat blokk csere, csak nem tudom mire....par delutanom arra ment el hogy szorakozom a blokkal....gondoltam hogy lehet en raktam ossze hibasan..dehat ez annyira egyszeru hogy ha el szeretnem rontani akkor sem tudnam. Osszinten fogalmam sincs mi tortent...de a lenyeg hogy kell egy CPU Blokk.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest