- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Hello Fórumtársak,
Kis segítséget szeretnék kérni nehogy "rossz" cuccokat vásároljak.
Adott a számítógépem amiben a CPU-t és az "alaplapot" jelenleg vízzel hűtöm. A lap egy Maximus VIII formula és benne egy I7 CPU. Ezekhez van egy 420-as radi, tartály és szivattyú. Flexibilis csövel van szerelve jelenleg.
Amit szeretnék csinálni az a következő:
- A szivattyút kicserélni egy D5-re hogy csendesebb legyen (van ami még ennél is halkabb?):
Például erre: [link]
- A flexi csöveket merev csőre szeretném cserélni. Itt egy kicsit elakadtam... Azt már látom hogy kell új fittingeket vennem, ezt megoldom (1/4-es a cső irányába pedig amilyen külső átmérőt találok), viszont a csőnél kicsit gondban vagyok hogy mit is keresek. Kinéztem ezt, de nem tudom hogy ez az-e amire gondolok: [link]
- Ugye itt a fix csőhöz szükségem lesz hajlítóra azt tudok a Merlinnél bérelni bár lehet hogy veszek csak ilyen 90 fokosat mert hőlégfúvóm és fűrészem van...
- Érkezik felém nemsokára egy gyári vizes VGA, és azt is bele szeretném kötni a körbe emiatt kell ventillátorokat tegyek a radira. Eddig elvolt "passzívan". Mi a legcsöndesebb megoldás?RGB annyira nem érdekel. Piros-Feketével megy a setup de ha valami nem világít az annyira nem mozgat meg, de ha már fénye van akkor az legyen címezhető hogy olyan legyen mint a többi. A setup egy TT P5-ben van, hely van bőven.
Tudok képet csinálni ha szükséges, vagy ha segít.A fentivel kapcsolatban bármilyen jótanácsot is szívesen fogadok
Köszi,
Gomez"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest