- LG LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Billentyűzet gondom van
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz Akcok94 #74710 üzenetére
Hello, ha sorba kötöd akkor kell legyen átfolyás (szerintem) mert a d5 keresztül fogja tolni rajta, de nyilván nem optimális mert az aio pumpát fogja hajtani a víz....
Nem vagyok expert a témában, de szerintem sokkal jobban járnál egy külön gpu blokkal.Kicsit más, ha szörcsög a pumpa az nem azért van mert levegőt kap? Nincs véletlenül feljebb az aio pumpa a radinál? Illetve ahogy néztem ez a rendszer széthúzható akkor valószínűleg tölteni is tudsz bele...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
válasz zebra_hun #74478 üzenetére
Nagyszerű köszi.
És igen, tényleg veszett drága a VGA (is) és nekem is viszket mindenem tőle hogy ennyibe került de sajos tönkrement a korábbi és valamit vennem kell. Ha meg veszek akkor olyat veszek ami jó - pedig nem vágytam cserére....Merev csöves kérdésekre valaki?
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
Hello Fórumtársak,
Kis segítséget szeretnék kérni nehogy "rossz" cuccokat vásároljak.
Adott a számítógépem amiben a CPU-t és az "alaplapot" jelenleg vízzel hűtöm. A lap egy Maximus VIII formula és benne egy I7 CPU. Ezekhez van egy 420-as radi, tartály és szivattyú. Flexibilis csövel van szerelve jelenleg.
Amit szeretnék csinálni az a következő:
- A szivattyút kicserélni egy D5-re hogy csendesebb legyen (van ami még ennél is halkabb?):
Például erre: [link]
- A flexi csöveket merev csőre szeretném cserélni. Itt egy kicsit elakadtam... Azt már látom hogy kell új fittingeket vennem, ezt megoldom (1/4-es a cső irányába pedig amilyen külső átmérőt találok), viszont a csőnél kicsit gondban vagyok hogy mit is keresek. Kinéztem ezt, de nem tudom hogy ez az-e amire gondolok: [link]
- Ugye itt a fix csőhöz szükségem lesz hajlítóra azt tudok a Merlinnél bérelni bár lehet hogy veszek csak ilyen 90 fokosat mert hőlégfúvóm és fűrészem van...
- Érkezik felém nemsokára egy gyári vizes VGA, és azt is bele szeretném kötni a körbe emiatt kell ventillátorokat tegyek a radira. Eddig elvolt "passzívan". Mi a legcsöndesebb megoldás?RGB annyira nem érdekel. Piros-Feketével megy a setup de ha valami nem világít az annyira nem mozgat meg, de ha már fénye van akkor az legyen címezhető hogy olyan legyen mint a többi. A setup egy TT P5-ben van, hely van bőven.
Tudok képet csinálni ha szükséges, vagy ha segít.A fentivel kapcsolatban bármilyen jótanácsot is szívesen fogadok
Köszi,
Gomez"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB (90RC00F1-M0UAY0) garanciális
- BeQuiet Pure Loop 280 mm processzor vízhűtő Új 6hó jótállással!
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest