- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
janika1337
tag
korrekt... és hozza amit egy gyári... HA JÓL CSINÁLOD MEG...
-
janika1337
tag
válasz
HUfantom #41812 üzenetére
ne is mondd... én az összes nyári zsetonomat ebbe raktam, mert tudom, hogy nem tudom majd fejlesztgetni évközben... így hogy napi 7-8 órát rohadok a monitor előtt elég nehéz melózni... ráadásul elég gyenge monitorokkal... örülök ha lyuk van a hátsó fertájamon mire hazaérek és nem vér vörös hanem csak piroskás a szemem...
szó mi szó: nem akartam sokat költeni rá, nem is költöttem... csere-beréltem... ő vevő volt a cserére, lerendeztük... TaaT kollégával személyesen mikor találkoztunk pont erről beszéltünk, hogy lehet, hogy nem fog sokkal többet hozni... DE... sokkal többet mutat, mint amit én is vártam tőle...
Én ezt nem darabosan vettem
de amit adtam érte azt annál inkább...
meg mindig megy valami... most cseréltem házat is mert nem fértem bele a régibe, de sajna nem futotta egy olyanra amit szerettem volna... de lehet nem is jártam rosszul, ez se rossz kis kuckó
-
janika1337
tag
válasz
Razermazer #41806 üzenetére
A lehető legjobban foglaltad össze...
-
janika1337
tag
De ha egy 4,2ghz-es procival 40 fok alatt tudok maradni alapjáraton és játék közben 50 fok alatt megy akkor hova kell jobb... én csak procira használom... ha majd a VGA-t meg a lapot is vízzel fogom hűteni akkor lehet fogok komolyabbat venni, mert oké, a 400l/h nem nagy parádé... de arra, hogy procimnak cincáljam egy kicsit meg halkabb legyen arra pont jó...
-
janika1337
tag
El kell kezdeni valahol... egyébként nagyon tetszik... 965-t 4,2-n 40 fok alatt tartja alapjáraton... játék közben 50re még nem ment fel...
Ha kell ennél keményebb akkor nyugodtan mondjad... szerintem ez is nagyon korrekt érték, 800mhz tuning... sokan örülnének már ennek is... köztük én is le vagyok padlózva tőle, mert nem vártam ilyen teljesítményt... egyébként nem kókány cucc... én voltam egy kicsit barbár mert jól rá volt húzva...
és pont az ilyen esedékes problémák miatt akartam... ez tanulópénz, de legalább mostmár van fogalmam arról, hogy mit takar a vízhűtés, mert kb amíg nem ért ide a csomag addig én látni se láttam vízhűtést...
-
janika1337
tag
válasz
rob210 #41784 üzenetére
Igen... simán kijön... ez a nagy bajom...
akkor beszélek párom nővérével... neki van pisztolya...meg szerintem ragasztó rúdja is
Ezermester karosszériás mester cimborám epoxit ajánlott bár nem tudom mennyire lehet azt beszerezni itt, Békéscsabán... mert itt semmi nincs... a számítógépes boltokban vízhűtéshez nincs semmi... még a venti csavarokat is csavarboltban kellett megvennem, méretre vágatni... szégyen...
Köszönöm a tippet
lehet még a hétvégén megpróbálom... meg a régi ragasztót is leszedni róla, mert kb most ragasztóba van mumifikálva a csati, hogy ne legyen egy egész Balaton a gépház alatt
-
janika1337
tag
Sziasztok! Én még új vagyok itt... 2 napja vagyok egy thermaltake vízhűtés tulajdonosa
Olyan problémám van, hogy a tartályban ki van kopva a menet és nem tudom benne rögzíteni a csatit... most úgy megy a cucc, hogy körbe van kenve ragasztóval meg tömítővel kicsit körbetekrtem a csatit és úgy dugtam bele... jelenleg nem ereszt de nem tekintem végleges megoldásnak...
Valaki tudna erre a problémára valami jó tippet adni? esetleg valaki ismer annyira erős ragasztót, hogy megtartsa a helyén a csatit.
Vagy még abban is benne vagyok, hogyha van valakinek olyan tartálya elfekvőben amire rá tudom dugni a 3/8as csövet akkor vevő lennék rá.
Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.
Üdv. Jani
Aktív témák
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Villanyszerelés
- Mini-ITX
- Napelem
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bittorrent topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest