- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Apple MacBook
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Aktív témák
-
Dezike
tag
no ez a pont off.
Ugye a kompresszorból a gáz a nyomó oldalon megérkezik a meleg leadó egységbe (kondenzátor) csak itt van nagy nyomás ezután ált 1 kapilláris csőbe kényszerítjük (lehet adagoló porlasztó hogy is nevezzem komoly pénzért) aminek a végén az összepréseléstöl felmelegedett de már vissza hűtött gáz kitágul és a nyomás/térfogat változás hatására hőt von el. Vagyis a kompresszor szívó oldalon (a párologtatóba) ahol a cpu (gpu) blokk kell hogy legyen (különben hogy is hűtene) minél kisebb a nyomás annál több hőt tud elvonni ! Befejeztem az eszement futtatásom -
kiborg
aktív tag
Az nem marás, hanem vasfűrésszel darabolás
Ha te csináltad, akkor nem kívánlak ellenségemnek !!! Hihetetlen türelmed van.
Másrészt lemodellezni tényleg jó, de ahogy a képet néztem tizedfokokról beszélünk !!! Egy gyakorlatilag nem érné meg a többletmukát. (legalábbis nekem)
Kár, hogy a linken nem lyukakról (amik a talp síkjába besüllyednek) van szó, hanem hasábokról, (amik kiemelkednek a talp síkjából)
Kiborg
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
Ha tudsz forrasztani(mármint van rá lehetőséged), akkor ne bíbelődj marással.Azok a forrasztott palástos blokkok hasonló elvűek, mint az Ordasi blokkok.Egyrészt.
Másrészt ha tudsz marni, akkor a talpat mindenképp egy darabból készíteném, olyasmi módon, ahogy az az alumíniumból is elkészült. Majd pedig ezt a megmunkált réztalpat körbe raknám egy palásttal, lefedném, és kész a szuper blokk. A kurrens helyeken(RAM?GPU,feszstab-ok) megfúrkálnám jó sűrűn mondjuk egy 1-es fúróval, amilyen mélyen csak lehet. Ezzel is a felületet növelve.
Azért az a 2.7 kg elég elrettentő, nem?Amúgy az hol 6k? Olcsóbban nem megy?
-
rob210
nagyúr
Nem akarlak elkeseríteni.
Gratulálok az ötelthez kivitelezéshez és a végeredményhez.
Tudom írtad is, hogy nem a kinézet számít.
De azért annyit engedj meg nekem, hogy leírjam egy kis csisz papír meg sorjázás csodákra képes.
Valamint ha a blokkot az aluhoz máskép rögzítenéd még szép is lehetne.
Az ötlethez még egyszer grat.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Autós topik
- Tippmix
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest