Hirdetés

Aktív témák

• Lucif-R

senior tag

válasz body007 #20246 üzenetére

Első körben KE-RE-SŐ !!! :((( Bal fent található igen hasznos dolog... megkímél minket a hülye 1000x elmondott kérdésektől / válaszoktól, mint időben mint hsz.számban is spórolunk és te is mert nem kell megvárnod míg valaki válaszol. :U

Második kör... Nyugdíjas reakciójával egyetértek... :U szedd szét eresszed le de azonnal... a csapvíz egyrészt dzsuvás, klóros, vízköves. 1-2hét alatt is korrodálhatja a cuccaidat, nem beszélve a vízkő lerakódásról ( jójó azt talán lassabb de k ra nem egészséges ).

Kimaradt egy két csati... Tody másnapra el tudja küldetni futárral... vagy Bp-n sztem aznapos átvétellel megoldható Nyugdíjasnál, Todynál, OC-nél vagy valamelyik túlbuzgón bevásárolt VizesKollegánál. :U

Keverési arány... KE-RE-SŐ !!! Légtelenítés KE-RE-SŐ !!! :U Képet mutass a rendszerről és akkor ha fizikális elhelyezés probléma van és amiatt gáz a légtelenítés akkor meg tudjuk mondani, hogy miért. Nemmelesleg mi az hogy "nekem sokáig tartott"? 1perc? 20perc? 3óra? Mi tartott sokáig? Bubis volt a cső? Szortyogott a pumpa? Habvolt a csövekben? stb... :U

Tudom anyámat... de ez van... ne legyünk má ilyen balgák... ott a kereső... 20k hozzászólásban kb majdnem minden benne van... én is onnan keresek most is az 1.hsz-hez.

Aktív témák