- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell asztali gépek
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
SzlobiG #17472 üzenetére
Grat! Ez nagyon jó!
Vajon a mag és a viz közötti dT-t lehetne csökkenteni nagyobb mértékben?
Létezik a blokkodnál 4-5 fokkal jobb cucc? Vagy más megoldás esetleg?Nem folyik ki a viz nyitott tartálynál sem, kivéve, ha valahol ereszt a rendszer és nem a tartály a legmagasabb pont. Mikor felnyomtam 60°C-re a rendszerem akkor volt látható minimális vizszint emelkedés, de lehet csak odavizionáltam...
A praktikeres hőmérsékletmérő után próbáltam szerezni jobb akváriumos hőmérőt, de mindnek +-1°C a toleranciája. 100USD-nél kezdődnek a pontosabbak. De az infrások a legpontatlanabbak... ehh... pedig olvastam valahol PH-n, hogy azzal kéne mérni.
Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest