Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
válasz
GoodSpeed #3851 üzenetére
"A lakossági fogyasztó az e rendelet szerinti kedvezményes mennyiségeket időarányosan jogosult igénybe venni.
Ennek érdekében az egyetemes szolgáltató naparányos elszámolást alkalmaz, amelynek alapján a felhasználó
számára kiállított számlában a kedvezményes mennyiség 1/365-öd részének és a számlázási időszak napjainak
szorzatát érvényesíti, és az e feletti rész számlázása történik lakossági piaci áron vagy versenypiaci költségeket
tükröző áron."
Na most legyünk okosak -
Zozzant
addikt
válasz
GoodSpeed #3851 üzenetére
Én is beleférek az éves keretbe, de számláló jelentésen vagyok. Télen van mikor több a havi mint a most megálmodott havi "átlag", ilyenkor mi van? Jelenthetek vígan többet, ameddig az éves keretem el nem fogy vagy egyből tolják rá a magasabb árat? Ez utóbbi esetben akkor az átlag alatt kellene maradni a számláló jelentésnek. (ha nem térek át átalányra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Kugoo Kirin G1
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest