Új hozzászólás Aktív témák
-
TillaT
tag
válasz
z0d1@Ku$ #4158 üzenetére
Nem ismerem a kazánodat. (Nekem pl. egy öreg, nem kondenzációs kombi kazánom van.)
Ha a gyári termosztáttal több szolgáltatást kapsz, több beállítási lehetőséggel, akkor érdemes mérlegelni annak a választását. Főleg, ha azzal a lángmoduláció is befolyásolható. Korábban, mintha ezt írta volna valaki Neked válaszolva. (?)
Illetve nem ritkán a kazán gyártója a garanciális feltételeibe is hivatkozik rá, hogy milyen opcionális eszközök csatlakoztathatók kazánjához garanciavesztés nélkül.Én egyébként egy QRF7-est használok szobatermosztátnak, és elégedett vagyok vele.
Tény, ez csak egy programozható, modern kapcsoló. Csak ki- és bekapcsolni tudja a kazánt.
Nekem a megjelenésével sincs gondom. De az is igaz, hogy számomra a dizájn lenne a legutolsó mérlegelési szempont. Én úgy vagyok vele, ha jó áron tudja azt, amit szeretnék, akkor akár olyan rusnya is lehet, mint szomszédasszonyom.Jó programbeállításokkal nem kell azt gyakran nézegetni. Anélkül is teszi dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest