Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
zsambek #7032 üzenetére
Sikerült megoldani :3
Az volt a baja , hogy volt egy Style típusu static változóm amit használtam más helyen is nem csak a uniton keresztül .. Ezt kitöröltem és máshogy oldottam meg és most már jó .. Érdekes..Viszont , most vettem észre ,hogy az ODBC Excel driveres dolog nem igazán akar működni ... (eddig tökéletes volt!) - Azt mondja ,hogy nincs meg az adatforrás neve (pedig az elérést jól adom meg neki) és / vagy nincs alapértelmezett driver beállítva .. (amit nem értek !?) - Egy régebbi verziójában a programnak tökéletesen megy :\
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
(VS 13 .net 4.5)
Iskolai projekten belül kell csinálni egy kisebb beadandót , amiben a program tök mind1 ,hogy mit csinál de minden metódusra kell írni unit testet (nem túlzottam érzem eddig :\) ..Már egyszer megírtam az egyik metódusra a tesztet:
[TestMethod()]
public void stringToBitmapImageTest()
{string kep = Environment.CurrentDirectory + @"/Fajlok/Icons/icon.png";
Uri uriKEP = new Uri(kep, UriKind.RelativeOrAbsolute);
Assert.AreEqual(GlobalSettings.stringToBitmapImage(kep).ToString(), uriKEP.ToString());
BitmapImage imgTEST = new BitmapImage(uriKEP);
Assert.AreEqual(imgTEST.UriSource.ToString(), GlobalSettings.stringToBitmapImage(kep).ToString());
}Itt a GlobalSettings.stringToBitmapImage methodomat teszteltem ami már volt futtatva elég sokszor ..
De most újra akartam testeltetni és folyton feldob egy "System.TypeInitializationException"t (a methodra!) és már szépen lassan eret vágok tőle .. Mert a durva (legalábbis nekem) az az ,hogy a főprogramban is ugyanígy van meghívva a GlobalSettings.stringToBItmapImage method és olyankor meg nem dobja felTehát mükszik..
Valaki tudna helpelni :3 Előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged