- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- 3DFX
- Autós kamerák
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Ott konkrétan be tudod gépenlni és szépen egyesével legetteled az értékeket. Jobb ötletem hirtelen nincsen, vagy 5 éve nem használok már VS-t

-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Csak az értékére lennél kíváncsi? Immediate window?
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Java.
-
Támadt egy hülye ötletem (bot).
Van valakinek tapasztalata azzal, hogy tudnék úgy screenshotot készíteni egy processről, hogy nem aktív az ablak és nem is mozgatja el az egeret?
Szerk.: hát így.

-
Az új versenyzőt valaki próbálta már (burkoltan Karmának címezve)?
-
válasz
Alexios
üzenetére
Az is lehet, hogy rosszul emlékszem. Sokat nem C#-oztam, a linq-t meg még annyit sem használtam. Szerintem nektek lesz igazatok!

Szerk.: igen, inkább visszatöröltem a dolgokat, hogy hülyeség ne maradjon meg. Elkövettem azt a hibát, hogy nem voltam alapos és nem nézem utána. Elnézést.
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
[link] ezt még tanulmányozd.
-
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Erre egy jó példát kérhetnék?
-
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Lényegében: [link]
-
Hogy tudom azt megoldani, hogy egy változó értékének a függvényében példányosítok egy entity framework "táblát"?
-
Következő XML ismétlődő tagjait hogyan tudom feldolgozni System.Xml.Linq segítségével?
<channels>
<feed>
<limit>30</limit>
<name> PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen</name>
....
<url>http://prohardver.hu/hirfolyam/anyagok/rss.xml</url>
</feed>
</channels>Lényegében RSS csatorna címeket tartalmaz. Hasonló megoldás várható? (Persze egy listába pakolva!)
// Server configuration.
this.server = this.xml.Descendants("server")
.Elements()
.ToDictionary(d => d.Name.LocalName, d => d.Value);mobal,
-
-
Következő problémával fordulnék hozzátok. Lenne egy Windows WPF alkalmazás és nem jövök rá, hogy lehetne külön ikont beállítani a "címsor" és a "tálca" ikont. Jelent esetben mindkettő ua, de a címsorét ugye egy kisebb felbontásúra szeretném cserélni.
Köszi!
mobal,
-
válasz
buktagt540
üzenetére
Az %APPDATA% egy környezeti változó, ami a következő helyre mutat Win7, Win8 esetében: C:\Users\{Felhasználó neved}\AppData\Roaming. A célja pont ez, hogy itt tárold az alkalmazás "beállításait". Nézd meg például parancssorból (cd %APPDATA%) vagy tallózd ki a mappát. Ez Win7 és Win8 esetében egy fix elérési útvonal, mindenkinek aki felhasználói fiókkal rendelkezik lesz egy ilyen.
Teszem azt:
- Elindítod az alkalmazást
- Megnézed, hogy létetzik-e a fájl
- Ha igen betöltöd, ha nem létrehozol egyet alapbeállításokkalmobal,
Szerk.: Persze ha van jobb megoldás akkor engem is érdekel!

-
válasz
buktagt540
üzenetére
Csinálj valami konfigurációs fájl-t ami fix helyen lesz, mondjuk: %APPDATA% mappákon belül.
mobal,
-
Sziasztok!
Hogy tudnám egy Form-ba a windwos saját context menüjét importálni?
mobal,
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)