Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Sziasztok!
Szeretnék írni egy programot, amelynek igazából a fő funkciója az lenne hogy végigmegy egy weboldal minden linkjén, és megadott tagek közül az értékeket kiírja egy szöveges fileba, esetleg xml, vagy adatbázisba.Arra gondoltam hogy ne feltétlenül kelljen internetkapcsolat, illetve a sebességben is előre lépés lenne, ha a html fileok már előre le lennének mentve, és egy könyvtárban csak végig kéne menni az összes html fileon.
Első körben csak a tagek közüli beolvasás érdekelne, illetve hogy random nevű, de html kiterjesztésű fileok mindegyikén végig menjen a program a megadott könyvtáron belül.
Mit ajánlotok? Találtam egy html agility pack nevű cuccost, amit direkt hasonló feladatokra találtak ki, de a Nuget package manager nem akarja az igazságot, bár lehet én vagyok a béna.
Visual Studio 2015 Enterprise változatom van ha ez segít.
Előre is köszönöm a segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- MacBook Pro 14 M2 Pro (16/512GB) - Alig Használt, 48 Ciklus!
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- Eladó Ablakos Számítógép ház
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest