Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadrienn
csendes tag
Kedves Cucka!
Már ne is haragudj, de attól, hogy Zsuzsi20-nak is akkora kell leadni a dolgokat mint nekem, nem jelenti azt, hogy ismerjük egymást, és, hogy ugyanannak a tanárnak az agyszüleménye!!! Vagyis gőzöm sincs arról ki az a Zsuzsi20, egyébként. Már említettem korábban, hogy nem akarok programozó lenni, nem tehetek arról, hogy ilyet is tanítanak. Attól még másból lehetek jó, hogy ehhez nem értek.
Azért mertem erre a fórumra írni mert a korábbi fórumhozzászólásokat olvasgattam, és elég sokan nagylelkűen segítettek másoknak, és bíztam abba, h nekem is fognak. De hát, erről ennyit! Minden esetre köszönöm annak, aki megpróbál segíteni nekem.De már nincs szükségem a segítségedre, mert ma vizsgáztam belőle és sikeresen!!!
-
Lortech
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest