Új hozzászólás Aktív témák
-
csadrienn
csendes tag
Kedves Cucka!
Már ne is haragudj, de attól, hogy Zsuzsi20-nak is akkora kell leadni a dolgokat mint nekem, nem jelenti azt, hogy ismerjük egymást, és, hogy ugyanannak a tanárnak az agyszüleménye!!! Vagyis gőzöm sincs arról ki az a Zsuzsi20, egyébként. Már említettem korábban, hogy nem akarok programozó lenni, nem tehetek arról, hogy ilyet is tanítanak. Attól még másból lehetek jó, hogy ehhez nem értek.
Azért mertem erre a fórumra írni mert a korábbi fórumhozzászólásokat olvasgattam, és elég sokan nagylelkűen segítettek másoknak, és bíztam abba, h nekem is fognak. De hát, erről ennyit! Minden esetre köszönöm annak, aki megpróbál segíteni nekem.De már nincs szükségem a segítségedre, mert ma vizsgáztam belőle és sikeresen!!!
-
csadrienn
csendes tag
Sziasztok!
Ismét én írok! Leírtam a múltkor a másik feladatot is, és arra nem kaptam segítséget. Valaki könyörüljön meg rajtam, és segítsen nekem plíííz!!!
A feladat: Tervezzünk egy olyan programot, amely három egész típusú adatból megkeresi a maximális és a minimális értéket, valamint kiszámítja az átlagukat!
Előre is nagyon köszönöm, mert már csak egy hetem van, és le kell adnom.
Üdv: Adrienn -
csadrienn
csendes tag
válasz
atm*RefeeZ #732 üzenetére
Köszi a segítséget!
Igazából, mielőtt olyan nagy felháborodást keltene ez az egész, elmondanám, h nem akarok programozó lenni! De ezt is kell tanulnom, ha el akarom végezni az egyetemet. Úgyhogy mégegyszer bocsi!
És neked meg örök hálám, már ez is óriási nagy segítség volt. -
csadrienn
csendes tag
válasz
atm*RefeeZ #727 üzenetére
szia!
Köszi, hogy válaszoltál! A feladat viszonylag egyszerű lenne. Olyan programot kell írni, amely másodpercben megadott időadatot átszámítja óra, perc, másodpercre!
Valamint egy másikat is, ami három egész típusú adatból megkeresi a maximális és a minimális értéket,és kiszámítja az átlagukat!
A baj viszont az, hogy az én gépem szervízben van, és a barátnőm gépét meg nem szívesen foglalnám le ilyen dologra, mert az bunkóság lenne. Szóval nekem egy (fél)kész program kellene, amit a suliban be tok fejezni a gépteremben egy-két óra alatt. Vagy legalább egy elindulási pont is elég lenne.
Előre is köszi mindenkinek. -
csadrienn
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy kis segítség kellene, mint általában az ide íróknak
Én ebben a félévben kezdtem el a C#-ot és elég nehézkesen boldogulok vele. Viszont kell csinálni egy beadandó feladatot, ami ha nem sikerül, akkor végem...
Szóval ha valaki tudna nekem segíteni megcsinálni, akkor nagyon hálás lennék. A nehézség az, h csak szűk 2 hetem van rá.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest