Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadrienn
csendes tag
Kedves Cucka!
Már ne is haragudj, de attól, hogy Zsuzsi20-nak is akkora kell leadni a dolgokat mint nekem, nem jelenti azt, hogy ismerjük egymást, és, hogy ugyanannak a tanárnak az agyszüleménye!!! Vagyis gőzöm sincs arról ki az a Zsuzsi20, egyébként. Már említettem korábban, hogy nem akarok programozó lenni, nem tehetek arról, hogy ilyet is tanítanak. Attól még másból lehetek jó, hogy ehhez nem értek.
Azért mertem erre a fórumra írni mert a korábbi fórumhozzászólásokat olvasgattam, és elég sokan nagylelkűen segítettek másoknak, és bíztam abba, h nekem is fognak. De hát, erről ennyit! Minden esetre köszönöm annak, aki megpróbál segíteni nekem.De már nincs szükségem a segítségedre, mert ma vizsgáztam belőle és sikeresen!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest