Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
joysefke #9462 üzenetére
A teszt mér valamit, de nem azt amire te kiváncsi vagy.
Amíg konzekvensen ugyanazt az eredményt írja ki, addig nekem tökéletes. Ráadásul kipróbáltam. A Cutter programomban az Array.Copy()-t lecseréltem a CopyMemory()-ra, és ugyanazt a tendenciát mutatta, mint a teszt programom. Gyorsabb lett. Tehát sztem azt méri, amit szeretnék mérni. A Cutter program futásakor is "lutri", hogy mikor indul be a GC, tehát még ez is élethűen van a tesztben.
Csak az a baj, hogy(mint ahogy először jól mondtad), a stackalloc a stack-en allokál. Ezt pedig sajnos nem engedhetem meg magamnak(a stack is véges, és mivel nem tudom, hogy egyszerre mennyire van szükségem, ezért ez nem megoldás.), mindenképp a heap-ben kell allokálnom.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
joysefke #9462 üzenetére
Ha nem kell a mélységi bejárás során keletkező összes tömböt megtartani, csak mindig 1-1 újabbra van szükséged és tudod hogy egy tömbre mikor nem lesz már szükség
Rekurzív hívásokról van szó. Tehát nem mindig csak egyet kell megtartani. Viszont még azt sem lehet előre tudni, hogy egyidőben mennyire van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest