- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
joysefke #9462 üzenetére
A teszt mér valamit, de nem azt amire te kiváncsi vagy.
Amíg konzekvensen ugyanazt az eredményt írja ki, addig nekem tökéletes. Ráadásul kipróbáltam. A Cutter programomban az Array.Copy()-t lecseréltem a CopyMemory()-ra, és ugyanazt a tendenciát mutatta, mint a teszt programom. Gyorsabb lett. Tehát sztem azt méri, amit szeretnék mérni. A Cutter program futásakor is "lutri", hogy mikor indul be a GC, tehát még ez is élethűen van a tesztben.
Csak az a baj, hogy(mint ahogy először jól mondtad), a stackalloc a stack-en allokál. Ezt pedig sajnos nem engedhetem meg magamnak(a stack is véges, és mivel nem tudom, hogy egyszerre mennyire van szükségem, ezért ez nem megoldás.), mindenképp a heap-ben kell allokálnom.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
joysefke #9462 üzenetére
Ha nem kell a mélységi bejárás során keletkező összes tömböt megtartani, csak mindig 1-1 újabbra van szükséged és tudod hogy egy tömbre mikor nem lesz már szükség
Rekurzív hívásokról van szó. Tehát nem mindig csak egyet kell megtartani. Viszont még azt sem lehet előre tudni, hogy egyidőben mennyire van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest