Hirdetés
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Steam Deck
- eGPU tapasztalatok
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
martonx #8618 üzenetére
csak rá szeretnék világítani az újabb kódszervezési problémákra, overengineering jelenségre.
Ezek a "képek, formázások, csicsa-micsa" repositoriból jönnek, mert admin által konfigurálhatóak. Emiatt én úgy gondolom, hogy ezeknek a dinamikus elemeknek az előteremtése és renderelése jól illeszkedik egy ViewComponentbe. Ez saját hatáskörében előteremti ezeket. Így a ViewComponent felszabadítja parent View (Index.cshtml) a ViewModel objektumotát, hogy annak kizárólag a Html-Form feltöltésével és kelljen foglalkoznia.
Szerintem ez a konstrukció logikus és jól kezelhető is. A döntő többsége, minden ami a @RenderBody()-ból jön működik is. A problémám hogy amit @RenderSection()-nel akarok beilleszteni a Layout-ba, na az nem működik. Gyanítom, hogy a megoldás nagyon kézenfekvő annak aki nálam jobban benne van a Razor-ban (ez utóbbi nem nagy feladat).
Javaslom ne bonyolítsd túl feleslegesen a kódodat. Hidd el, nem attól lesz szép a kódod, hogy a kereket kézben viszed, a szögleteset meg gurítani akarod.
Ha esetleg van kedved rávilágítani azokra a pontokra ahol szerinted a kereket kézben viszem, a szögletest pedig gurítani akarom, akkor szívesen megosztom a kódnak a releváns részeit és ha van rá jobb ötleted én biztosan kijavítom...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest