Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem köszi a választ!
Még a felkészülésről kérdeznék kicsit ha szabad.
Magad tanultál vagy részt vettél valami iylen méregdrága Számalk vagy netakadémia tanfolyamon?
Ami beszámolókat olvastam neten az derült ki hogy simán fel lehet készülni ilyensmi kurzusok nélkül is.
Egyelőre megvan pdf-ben a könyv az 536-hoz azt nézegetem aztán ha lesz pénzem majd megveszem mindenképp mert úgy mégiscsak jobb meghát gondolom azért a hozzá járó CD se hátrány ha megvan.Egyébéknt én is igy gondolkozom hogy megéri diploma mellé beszerezni valami iylesmi papírt mert ezzel nagyobb esélyed lehet. Van hogy még a diplománál is többet ér egy-egy ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest