Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
alratar #8280 üzenetére
Eddigi pályafutásom alatt egy embert láttam, aki értett bármit is az adatbázisszerverekhez, innentől nekem beszélhet mindenki össze-vissza. Láttam rosszul használt MongoDB-t, én nem értek hozzá, de megmondtam, hogyan lesz jó, és tényleg sikerült töredék erőforrásból sokkal jobbat összehozni.
Ugyanez áll a relációs adatbázisokhoz, j f.sza, mit tudnak művelni az emberek.
Eleve azok szoktak nagyon okosakat mondani, akik az egy szem .cs fájljukra nem tudnak odafigyelni. Cserében ebben a témakorban minden számít, CPU, IRQ beállítás, az IO mindene, a fájlrendszer az op. rendszer, minden IS.
Általánosságban meg SQL Server lesz a barátod, ha relációs kell, ha nem relációs kell, akkor keresgélj, ami épp viszi, és árban is jó. Csak a "mire is kell" pontos ismerete nélkül nem kellene még csak gondolkodni sem rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Shadow Of Mordor/GTA 5/RESIDENT EVIL II/CALL OF DUTY GHOSTS/STAR WARS SQUADRONS XBOX ONE JÁTÉKOK!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest