- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Saját szórakozásra implementálok egy Seam Carving algoritmust. Az algoritmus meg körülötte egy WPF ablak már kész van, prototípus szinten szépen működik (egyelőre full fapad, de müxik).
Én is tegnap jöttem rá -világított rá valaki redditen-, hogy a Color az sokat foglal, mindjárt meg is nézem mennyit. Eddig szembe sem jutott, hogy a Color az nem 4 byte (8+8+8+8 = A+R+G+B).
A szükségesnél magasabb memóriafoglalás egyelőre nem zavar, egy 13mpx-es kép esetén az applikáció teljes memóriafogyasztás "csak" 500-550mb. A sebesség viszont sokkal gázabb. Parallel.For(), taskok és nem managelt mem hozzáférés segítségével már volt némi gyorsulás
Na mind majd visszajövök
Athlon64:
A kép kirajzolása másodlagos, kétszer kell kirajzolni: miután betöltötte a képet, illetve miután lefutott az algoritmus a módosított képet.Ha lesz időm töltök fel konkrét kódrészleteket, hogy lássuk mit lehetne hatékonyabbá tenni. Lenne mit
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- KEF R7 META Hangfal eladó
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest