Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi belépő szinten
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Billentyűzet gondom van
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobe24
tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Már a programozós topicban is figyelgettem a hozzászólásokat, és szerintem sokan félreértik azt amit csinálnod kell. Nekem úgy tűnik, mintha sokan azt hinnék, hogy ezt egy olyan cégnek csinálod, akik használni is akarják ezt a programot (persze lehet most hülyeséget írok, de nekem ez jött le), viszont ők is egy szoftverfejlesztő cég, és ez inkább egy erőmérő (ahogy már te is írtad), szoktak hozzájuk menni gyakornokok is a suliból, nyilván ha látják benned a fantáziát, akkor megkereshetnek. A leírásban pedig azért vannak c++-os kódok, mert ők már akkor is adnak ki céges feladatot, mikor a diákok még abban a félévben járnak amikor c++-t tanulnak, és persze át lehetne írni a dolgokat, de szerintem így is érthető. Ott is konzolosan kell megcsinálni, és itt is, a WinForms és a WPF az majd a következő féléved anyaga lesz, nem is várja el ott senki, hogy ebben legyen megcsinálva. Szerintem a feladat leírásából azért látszik, hogy megcsinálható, anno én is meg tudtam csinálni (bár nem pontosan ez volt a feladat, de hasonló). Ez most félig neked címeztem, félig a többieknek, úgyhogy kicsit furán jön ki, de szerintem jobb ha mindenki tisztán látja, hogy miért kérik konzolos alkalmazásban.

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi