Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Változtatás nélkül futtattam a kódod, nekem rendben kiírta a fájlt. Valamit elnézhettél.
Széljegyzetek vol. 2:
- Az egy darab stringnek felesleges külön structot létrehozni, használd közvetlenül a string típust.
- Kézzel csukogatás helyett használd a using kulcsszót a StreamReader és a StreamWriter használata körül. Egyébként is szerencsésebb azonnal lezárni a fájlt amint végeztél vele, mint a program végén.
- A szó-szám konverziót mégiscsak ki kéne tenni külön metódusba, mert felesleges háromszor leírni. Sőt. -
Azt még nem látom (telefonon olvasva a kódot), hogy mi baja van a kiírásnak - látom a writer le van zárva, az lett volna az első gyanúsítottam.
A 7-8-9. feladatokhoz az kellene, hogy a mostani szólista helyett egy Dictionaryt építs, ami a az egyes kódokhoz hozzárendeli azon szavak listáját, amikhez az a kód tartozik.
Így a hetedik feladat egy egyszerű kiíratás, a nyolcadik egy tökegyszerű ciklusban kiíratás, a kilencedik meg egy maximumkeresés (a leghosszabb listát keresed a dictionaryben).
Széljegyzet: Az abc char[] teljesen felesleges, mert a stringnek is van [] művelete, és pont ugyanazt csinálja, mint a házi char[]-öd.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Eladó 2 db pixel 7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi