Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Mondjuk itt pont nem törölsz, hanem kiválasztod a nem törlendőket...
Amúgy én utoljára többszálú hálózati szkennelő cuccot csináltam és egy listában voltak a background thread-ek. Abból kellett szinkronizálva törölgetni a megállt threadeket, hogy újakat lehessen a listába beemelni. Mondjuk az még VS.NET 2K5-ben készült XP alá (.NET 2.0) és nem voltak benne ilyen LINQ-es szépségek.
Utólag látom, hogy hülyén csináltam, mert még csak szinkronizálni sem kellett volna...AE
-
Lortech
addikt
Singleton vagy nem singleton, annak ebben a kontextusban sok szerepe nincsen. Ha ugyanazt a listát - legyen az singleton vagy tetszőleges példánya az osztálynak - kell elérnie és műveleteket végeznie rajta több szálnak, meg kell oldani a szinkronizációt pl. egyszerű lockolással, ahogy írta, de ez is változó, hogy mikor milyen megoldásra van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Könyvajánló
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi