Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Bocs
Write-only üzemmódban voltam - mint általában; ráadásul rendesen túl is bonyolítottam...
A példa minősítésével egyetértek... Nálunk a főiskolán a tanár legnagyobb (saját) programozási eredménye az volt, hogy gombnyomásra át tudta színezni egy textbox hátterét. Látnod kellett volna az arcát, hogy öntötte el a büszkeség komoly műve láttán.
Nem is - egyszer könyvből kimásolt egy drag-and-drop példát (kijelölt elemek áthúzása egyik listboxból a másikba) - igaz megértenie nem sikerült hogy működik, mert egész órán hegesztette, de többet nem tudott kihozni belőle.A másik, amin mosolyogni szoktam, ha eszembe jut(tatják): könyvből leggyorsabban 24 óra alatt lehet megtanulni programozni. Nálunk ez az egyetemen sikerült 20 óra alatt. Olyan sikeresen, hogy miután "megtanultunk" c-ben 20 óra alatt programozni mindenki sikeresen beadott egy tetszőleges párhuzamosítható probléma többszálas megoldását c-ben linux alá (IPC) megvalósítva...
Asszem egy emberről tudok a mi évfolyamunkban, akinek ez saját munkája volt.
AE
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest