Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx #10125 üzenetére
Olvas(gat)om, de még az angolt is töröm, nem hogy érteném, hát még amit próbál elmesélni. Biztos jó, meg okos dolog, de most csak azt látom, hogy feleslegesen túlbonyolítja. Nézegetem a Graph Explorer-t, de így sem értem. Már a nevével is problémáim vannak. Miért grafikon?
Nekem nincs cégem, előfizetésem, azúrom, se semmim. Egy mezei ingyenes MS fiókom van. Ráadásul a OneDrive sem szinkronizálja le, a helyi meghajtóra, mert egy másik fiókban van az eredeti fájl, velem csak meg van osztva.Azért köszi, hogy próbálsz irányba állítani. Majd még olvasgatok. Meg a githubon is találtam egy Onedrive samples példakód gyűjtemény, hátha tanulok belőle valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged