- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
válasz
joysefke #9685 üzenetére
Köszönöm a próbálkozást, de én ezt az egészet nem tudom valós példához kötni. Ha én írok egy programot, nem tök mindegy, hogy a saját programom egy része hozzáfér-e a másik részéhez? Úgyis én írom az egészet, akkor olyanra írom, hogy csak azt módosítsa amit kell. A végfelhasználó meg nem kap felületet hozzá.
Értem, hogy forráskódon belül nem lehet hozzáférni meg minden, csak semmi értelmét nem látom. Mért ne lehetne public minden? Forráskódhoz én férek hozzá.
Valami itt elkerülte a figyelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest