Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Összeakadtam egy olyan problémával, hogy csak pislogok rá. VS2015 nem hajlandó települni. Nem találtam a problémának relevánsabb topic-ot, talán modik elnézik nekem.
Legacy fejlesztéshez vs2015 update 3 kell nekem. Microsoft oldalon találtam letöltést valami azure dev programba bejelentkezés után archívumban (másutt már nem volt meg). Ezeket tudtam leszedni:
en_visual_studio_2015_shell_isolated_x86_dvd_9fda4a05.iso
341 megamu_visual_studio_2015_update_3_x86_x64_dvd_8923065.iso
6225 megaAz OS win10 2004-es. Felmountolom az első iso-t, telepítőt elindítom, feltelepül minden, szuper. És pislogok, hogy oké, de hogyan indítom el? Asztalon nincs kint ikon. Start menüben nincsen ikon. Kotrom microsoft oldalt, és azt találom, hogy végső soron ott az exe, csináljak róla kézileg indító ikont. Ez az exe:
C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 14.0\Common7\IDE\devenv.exe
Az az exe nem létezik. Nincsen ott olyan abban a mappában. Néztem a support page-en, elvileg vs2015 támogatva van win10 alatt. Teljesen csak nem kellene kukásnak lennie.
Létezik valahol vs2015 "normális" install csomag (ami indulni is fog)? Vagy a jelenség normális és csak van a vs2015-nek valami heppje, amit tudnom kellene?
A témában bármilyen segítségnek örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Metal Gear Solid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest