Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre/iránymutatásra lenne szükségem videók kezelésével kapcsolatban, mert semmilyen tapasztalatom nincs velük.
A cél az lenne, hogy egy videó állományra dinamikus tartalmat tudjak beszúrni képkockánként. Vagyis ki kellene tömöríteni, hogy az adott infót el tudjam helyezni frame-enként, majd utána visszatömöríteni.
(Dinamikus dolog lenne, nem vízjel vagy ilyesmi - ha hasonlítani kellene akkor egy fényképező keresőjében lévő hisztogramhoz hasonlítanám. De ez csak példa nem erre kell fókuszálni.)
VisioForge Video Edit SDK .Net -et találtam: van normálisnak űnő doksija, tudja ami nekem kell, ellenben fizetős. Lehet, hogy sima FFMpegCore is tudja, ami nekem kell, csak jobban meg kellene nézni...
Valakinek van hasonlóra bevált dolga?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest