Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok.
A következő a problémám amiben segítséget kérnék. Adott egy ToggleSwitch ami a fő ToggleSwitchem. Ennek van akár több al ToggleSwitch-e, tegyük fel három darab amire hatással kell lennie. (És fordítva is.)
Ahogy szeretném, hogy működjön: Ha becheckelem a fő TS-t akkor checkelődjön be az összes al TS-e az az a gyerekei. Ha csak egyet is kicheckelek az al TS-ekből akkor a fő TS-em is checkelődjön ki. Ez ugye így logikus.
Erre tudnátok nekem mondani valami jó megoldást? Ugyan elértem ezt a folyamatot, de a 3. be-ki checkelésnél már nem hat ki a fő TS-em az al TS-ekre.
Remélem érthetően írtam le. Itt van két kép ami még segíthet. Ja és ez Windows Phone.
Kicheckelt állapotban:
Becheckelt állapotban, amikor egyet kicheckelek. (Ezt kéne megoldani. Ha egyet is kiveszek, ahogy a képeken látjátok is, akkor a fenti nem változik).:
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap i3 proci és 8gb ram
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest