Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rbertkrl

aktív tag

válasz fatal` #6447 üzenetére

Köszönöm, a Te tipped is !! Nyáron több időm lesz foglalkozni a nyelvvel, ezért most még "kihúzom" valahogyan(tulajdonképpen én vagyok a 2 diákból az egyik, aki ezt szereti/szeretné csinálni és el is tudja magyarázni mit miért csinált a háziban) és nyáron egy kicsit foglalkozni szeretnék azokkal az alapokkal amit a drága oktatóm úgy ad le, mint valami száraz zoknit, tele porral, hogy még egy kicsit tüsszögjek is tőle. Ez azt jelenti, hogy a legérthetetlenebb és leghosszabb magyarázatot megkeresi a neten (általánosan eltés tananyagot tol elénk, középsuli 11.-ik osztályévében) aztán szétszivatja a fejünket, ha nem tudjuk szóról szóra. Az már nem számít ha nem értjük ... Tisztában vagyok dolgokkal, de ahhoz, hogy mélyebbre ássam magam a témában kell a segítség, ezt pedig nem egyszerű szerezni. Egyenlőre azért egy kicsit meg vagyok elégedve magammal, mert ahhoz képest, hogy osztályszinten tudtam eddig csak programozást tanulni, lassan a mátrixokat gyaluljuk le. Nem gyorsan, de ku*va lassan. Nyáron kicsit eléjük térek, aztán megpróbálok úgy belépni az ajtón, hogy hátradőlve végigtudjam csinálni a feladatok nagyrészét a következő évben. Apropó ... Valakinek valami sejtése, hogy a programozás középiskolában tanítása divat volt régebben is (gondolok C#-ra, nem pascalra, meg logora)? Ha igen, milyen szinten ?

Új hozzászólás Aktív témák