Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Házimozi haladó szinten
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOL!!
Köszi a hozzászólást. Nem kellett volna off topc-ként írnod.
Igazad van. A .NET Framework nélkül nem megy. Persze ez is MS trükk, hogy vegyél inkább MS terméket...gondolom
A Borland C++ Builderről már hallottam, de sose néztem meg. EDDIG! Mostmár érdekel.
Az IDE kérdésről tudtam. Nem ez az első, de aVS.NET-ben ''IS'' nagyon hasznos.
Tudod hogy reklámozzák ezzel magukat? Azt mondják, hogy e .NET Framework bevezetésével minden szoftvercsaládjukat lecserélték, ezzel ELSŐKÉNT ismerve fel az XML és a webes programozás nyújtotta lehetőségeket.
És ezt ki veszi be? Szerintem már régen a köztudatban él az XML és a web fontossága és létjogosultsága.
Persze mindezek mellett szerintem a .NET valóban a haladást szolgálja és nem is kis mértékben.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest