Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Télbúcsúztató hardvermix
- OLED monitor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackWoOd
aktív tag
.NET futtatási környezet ügyben érdemes lehet meglesni ezt a linket: Bővebben: link (Mono Project)
Tulajdonképpen egy Linuxos .NET fejlesztő / futtató környezet, ami a C# és CLI szabványára épül. A Mono mögött a Ximian (mostmár a Novell) áll, elég jól haladnak, ha jól látom már a System.Windows.Forms támogatása is megoldott.
Ez persze nem jelenti azt, hogy minden maximálisan hordozható, de dolgoznak rajta.
Aki nem szereti a VS.NET-et, annak itt egy jól használható ingyenes fejlesztőeszköz (én ebben ismerkedem a lehetőségekkel C#Builder meg VS.NET helyett): Bővebben: link (#develop)
Jó topic, megpróbálom nyomon követni, bár én keveset foglalkozom ezzel a nyelvvel.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gitáros topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Gainward RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Phoenix Eladó!
- Dell Latitude 5450 Újszerű,Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári garancia 2028-ig
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest