Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackWoOd
aktív tag
.NET futtatási környezet ügyben érdemes lehet meglesni ezt a linket: Bővebben: link (Mono Project)
Tulajdonképpen egy Linuxos .NET fejlesztő / futtató környezet, ami a C# és CLI szabványára épül. A Mono mögött a Ximian (mostmár a Novell) áll, elég jól haladnak, ha jól látom már a System.Windows.Forms támogatása is megoldott.
Ez persze nem jelenti azt, hogy minden maximálisan hordozható, de dolgoznak rajta.
Aki nem szereti a VS.NET-et, annak itt egy jól használható ingyenes fejlesztőeszköz (én ebben ismerkedem a lehetőségekkel C#Builder meg VS.NET helyett): Bővebben: link (#develop)
Jó topic, megpróbálom nyomon követni, bár én keveset foglalkozom ezzel a nyelvvel.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest