- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lortech #1703 üzenetére
"Előszöris szerintem nem kéne var-t használnod ezen a szinten és konkrétan erre a feladatra."
Miért ne? Mindenhol használható. Szerintem érdemes hamar megszokni - csak persze meg is kell érteni, ezért kell utánaolvasni.
A hiba pontosan az, amit írsz, hogy amikor kiírunk, akkor WriteLine, amikor beolvasunk, akkor ReadLine kell a ReadKey pedig szolgáljon csak a program megállítására, ne legyen más funkciója.
Értelme volna mórickázni, de mégsem, mert a példa nem alkalmas semmire. Az alapoktól kezdeni annyit tesz, hogy megérteni az osztályokat, interfészeket, a C# beépített dolgait, hívásait. Példának pedig olyat érdemes nézni, kitalálni, aminek haszna is van. Mondjuk egy számológép. Kicsi, könnyű, nagyon alap.
ArchElf:
Sajnos egyelőre passzolok, ilyeneket mostanában nem csináltam... de megnézem, hátha akad valami régebbről.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest