- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx #10097 üzenetére
Ez éppen egy nagyon jó példa arra, hogy még Asp.Net-en belül is annyiféle megoldás van, annyira szerteágazó, hogy rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik, hanem lásd a fenti kérdést.
Amire még én, mint Asp.Net fejlesztő se tudok csukott szemmel válaszolni,Sztem. egyébként inkább olyanok végeznek programozási munkát, akik megírták az a programot, amit még te sem tudsz megválaszolni.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként most pont 1 RPN-t próbálok készíteni/találni. Igazából ezeket az oldalakat találtam hozzá:
[link]
[link]
[link]Ezek egyike sem hibátlan, vagy csak az egyik rész van implementálva. Ráadásul az egyik Java-ban is van, amihez a tudásom gyakorlatilag nulla. Sztem azért ez is programozás. De láthatod, hogy mintakód legalább mindegyikben van.
Na meg a szakkönyveket is ha nézed, azokban is vannak példa/minta kódok.
Csak az a probléma, hogy a nagyon erős fáradékonyságom miatt értelmes munkát(akár fizikai, akár szellemi) csak igen keveset tudok időt szakítani. De mondjuk én nem igazán sietek sehová...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Filmvilág
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest