- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx #10097 üzenetére
Ez éppen egy nagyon jó példa arra, hogy még Asp.Net-en belül is annyiféle megoldás van, annyira szerteágazó, hogy rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik, hanem lásd a fenti kérdést.
Amire még én, mint Asp.Net fejlesztő se tudok csukott szemmel válaszolni,Sztem. egyébként inkább olyanok végeznek programozási munkát, akik megírták az a programot, amit még te sem tudsz megválaszolni.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként most pont 1 RPN-t próbálok készíteni/találni. Igazából ezeket az oldalakat találtam hozzá:
[link]
[link]
[link]Ezek egyike sem hibátlan, vagy csak az egyik rész van implementálva. Ráadásul az egyik Java-ban is van, amihez a tudásom gyakorlatilag nulla. Sztem azért ez is programozás. De láthatod, hogy mintakód legalább mindegyikben van.
Na meg a szakkönyveket is ha nézed, azokban is vannak példa/minta kódok.
Csak az a probléma, hogy a nagyon erős fáradékonyságom miatt értelmes munkát(akár fizikai, akár szellemi) csak igen keveset tudok időt szakítani. De mondjuk én nem igazán sietek sehová...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- DJI Osmo Pocket 3
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest