- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
acélkemény #1009 üzenetére
Nem System.Int32 osztályokra alias, hanem System.Int32 típusra, érték típusra. És azért érték típus mert nem osztályként van megvalósítva, nem gyermeke objectnek, nem kompatibilis vele. Érték típusokat a struct -tal lehet létrehozni.
Paraméterátadásra visszatérve: nem akartam tovább bonyolítani Lakersnek, de van még a ref kulcsszó is, ami referencia típusú paraméterátadást eredményez érték típus paraméteren is. Azaz kimenő paramétert is lehet alkalmazni .NET-ben. És itt megjegyezném, mielőtt valaki beleköt, hogy a referencia típusú atadás is érték típusú, a referencia típusú változók értéke egy referencia, ez a referencia viszont egy mögöttes tartalomra mutat, egy objektumra (vagy null).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest