Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
KissTboy
csendes tag
Zolee vmi nem okés!!!sorba dobálja ki a hibaüzeneteket.
Azt nem irtam h én vb 6.0 nyomom.Amit irtál példát az nem VB.NET -es példa?Mert nagyon nem akar összejönni.
PLS segitsetek!köcce!! -
KissTboy
csendes tag
Hát én is ugy gondolom h ötödéven nem ilyeneket kéne kérdeznem!De sajna még csak pár hónapja merültünk bele a témába és elég lazán!!Amit tudok vb-be azt is magamtol tanultam meg és jöttem rá!!És sajna már most többet tudok a a vb-ből mint a tanár akinek minket kéne tanítania vb-re!!!Ez van!!!
Köszi a tippet Zolee most meg is próbálom!!! -
KissTboy
csendes tag
Csumi!!!
Köszi szépen a segítséget jó arcok vtok!!!
Zolee azt h minden gomb lenyomásánál vizsgáljam az te a text_change eljátársr értetted v van vmi más modszer?Mert ha a change eljáráshoz irom akkor ugybár már vmit be kell irnom h lefusson és akkor már bent van egy karakter ami nem biztos h szám!
Sonar a válaszom az h ötöd éven vok egy progamozói szakon!!
Nah még 1* köszi a segitséget mindenkinek és még várom a jobbnál jobb tippeket!! -
KissTboy
csendes tag
Csumi!!
Új vok.Lenne egy kérdésem ami a szakdogámhoz kell!Eléggé szükös már a határidő!Ha tudtok lécci segitsetek!!
nah szóvala porbléma:
kellene egy példaprogram arra h egy textbox-ba csa k számot tudjak irni mást karaktert ne fogadjon el.
Lécci aki tud segítsen!!! Elöre is THX!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- VoIP telefonálás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest