- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
Szép napot! Nagyon, nagyon kezdő vagyok a Visual Basic-ben, de egy konkrét feladatot szeretnék megoldani, ezen keresztül szeretnék ismerkedni vele. 6-os LOTTO-n szeretnék tippelni mégpedig úgy, hogy a mezőkön sohase ismétlődjenek a számok. A 45 számhoz 7 teljes mező kell + 1 a maradék 3 számnak, de nem ez a lényeg, mert újabb 45 is lehetne. Ezt MSExcel-ben el tudtam készíteni, nagyon jól működik, de Visual Basic-ben is szeretném. VB6-os programmal rendelkezem. Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Atomantiii #2660 üzenetére
Mire?
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Apollo17hu #2655 üzenetére
Ezek control-ok.
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Bobrooney #2654 üzenetére
Köszönöm a választ. Nem is az volt a célom, hogy egyből kapjak választ. Szóval a képen a bekarikázott részeket szeretném elmenteni, de külön-külön. A konkrét dolog, hogy egy PLC progarmban a letrák rajzolását szeretném megoldani. A mentett alakzatokat később egy CommandButton-nal szeretném a megfelelő helyre beilleszteni. Iagzándiból a papíron való rajzolást szeretném kiváltani.
-
DasBoot
aktív tag
Szép estét, Mindenkinek! Látom, hogy sok most ismerkedő teszi fel a kérdéseit, Én is ezek közé tartozom. Kérdésem az lenne, hogy egy bizonyos "alakzatot" megrajzoltam és hogy lehetne ezt elmenteni? Az "alakzatban" függőleges és vízszintes vonalak, Label-ek és Text box-ok vannak. Később ezeket az alakzatokat egy CommandButton-nal be is szeretném illeszteni, de most csak az első kérdésemre várom a hozzászólásokat. Egyelőre képet nem tudok készíteni, de igyekszem. Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Iphone 13 128gb 88% akksi
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest