- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
martonx #2366 üzenetére
Az ÉN kedvemért???
Szerintem összekeversz valakivel.
Én leírtam egy megoldást. Elvből sem titkolva, mert nem mindenki akar ezzel foglalkozni, lehet, hogy siet, lehet, hogy most az egyszer van erre szüksége, lehet, hogy most kezdi; és ebből is tanul, ahogy én is tanulok mások példáiból.
Nem akartalak felbosszantani, csak mellékesen megjegyeztem, hogy az általad adott megoldás nem felel meg a feltett kérdésnek (fealadatleírásnak).
Erre kaptam egy egyszerű választ, ami már bosszantott kicsit, mert megint nem volt igazán értelmezhető.
Legutóbbi beírásod után meg már teljesen egyértelmű számomra, hogy sem azt nem nézted meg, hogy ki kicsoda, sem azt, hogy pontosan mit is akar...Az activate/deactivate nem igazán alkalmas a worksheetek nyitott workbookon belüli jelszavazott elrejtésére egyes felhasználók elől. Én legalábbis nem tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest