- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
martonx #2366 üzenetére
Az ÉN kedvemért???
Szerintem összekeversz valakivel.
Én leírtam egy megoldást. Elvből sem titkolva, mert nem mindenki akar ezzel foglalkozni, lehet, hogy siet, lehet, hogy most az egyszer van erre szüksége, lehet, hogy most kezdi; és ebből is tanul, ahogy én is tanulok mások példáiból.
Nem akartalak felbosszantani, csak mellékesen megjegyeztem, hogy az általad adott megoldás nem felel meg a feltett kérdésnek (fealadatleírásnak).
Erre kaptam egy egyszerű választ, ami már bosszantott kicsit, mert megint nem volt igazán értelmezhető.
Legutóbbi beírásod után meg már teljesen egyértelmű számomra, hogy sem azt nem nézted meg, hogy ki kicsoda, sem azt, hogy pontosan mit is akar...Az activate/deactivate nem igazán alkalmas a worksheetek nyitott workbookon belüli jelszavazott elrejtésére egyes felhasználók elől. Én legalábbis nem tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Trollok komolyan
- VR topik
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest