- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
martonx #2366 üzenetére
Az ÉN kedvemért???
Szerintem összekeversz valakivel.
Én leírtam egy megoldást. Elvből sem titkolva, mert nem mindenki akar ezzel foglalkozni, lehet, hogy siet, lehet, hogy most az egyszer van erre szüksége, lehet, hogy most kezdi; és ebből is tanul, ahogy én is tanulok mások példáiból.
Nem akartalak felbosszantani, csak mellékesen megjegyeztem, hogy az általad adott megoldás nem felel meg a feltett kérdésnek (fealadatleírásnak).
Erre kaptam egy egyszerű választ, ami már bosszantott kicsit, mert megint nem volt igazán értelmezhető.
Legutóbbi beírásod után meg már teljesen egyértelmű számomra, hogy sem azt nem nézted meg, hogy ki kicsoda, sem azt, hogy pontosan mit is akar...Az activate/deactivate nem igazán alkalmas a worksheetek nyitott workbookon belüli jelszavazott elrejtésére egyes felhasználók elől. Én legalábbis nem tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest