- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Második kiadást készült az Arctic asztallap aljára szerelhető PC-jéből
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
martonx
üzenetére
A *-al már kísérleteztem, de egyelőre nem tűik használhatónak.
Pedig nekem pont arra lenne szükségem, hogy úgy tudjam megnyitni, hogy a fájlnévnek csak egy része van meg. Az elérési utat pontosan ismerem.Bekeresőssel azért nem akarom megoldani, mert az adott mappában több mint ezer fájl található (már most, és hol van még az év vége...) és nem akarom azzal megszívatni, hogy nézegettetem vele a több ezer fájlt, hogy nesze paraszt, válassz egyet...
Eddig ezt találtam az ötleted nyomán:
fileToOpen = Application _
.GetOpenFilename("Text Files (*.txt), *.txt")
If fileToOpen <> False Then
MsgBox "Open " & fileToOpen
End IfDe attól tartok, hogy ezt nem tudom átalakítani olyanra amilyenre szeretném...
Nem lehetne esetleg olyat csinálni, hogy az ismert fájlnév részletet kerestetem az ismert elérési úton belül és ha a találatok száma mondjuk 1, akkor azt a fájlt megnyittatom?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 x Nothing Phone 3(a) 12/256 fekete és fehér sok kiegészítővel
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari!
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Lenovo L27i-4A FHD/IPS/100HZ (052)
- Asus ZenBook 13", OLED, Ryzen 7 5800U, 16gb/1tb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest