Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
ArchElf #1757 üzenetére
én személy szerint egy tömb sorba rendezését tényleg úgy oldanám meg excelben, hogy eleve cellákba tölteném az adatokat, majd a cellákat sorba rendezném, és kész is. Egyébként az egész VBA-n látszik, hogy a tömbök kezelése eléggé mostoha gyerek benne.
Ugyanígy fenti módszerrel szoktam tömbben keresni is, azaz erre is a cellákat, és az FKERES-t használom inkább.
Ráadásul, amennyivel macerásabbnak tűnik cellákban keresni, sorba rendezni annyival gyorsabb, mint VBA-ban for ciklusokat pörgetni, mindenféle feltétel mentén.
És erre mondtam, hogy excel makróban koncepcionális hiba nem a cellákat, és az excel built-in funkcióit használni tömb műveletekre.
De mindez csak a véleményem, tapasztalatom. Nem mondom, hogy ez az egyetlen járható, ürdözítő út.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest