Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- BestBuy topik
- Crimson Desert
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo IdeaPad 1 - 15.6" FullHD - Ryzen 3 7320U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - 2 év gari
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az angolom is hagy kívánnivalót maga után, úgyhogy ha nagy ritkán végképp nem találok valamire megoldást, akkor szoktam jólelkű fórumozókhoz fordulni. nyilván valszleg magában az objektumorientált programozás alapjaiban is vannak hiányosságaim, ezt vagy elnézitek nekem, vagy nem. ha nem, akkor nem válaszoltok, volt már ilyen.
, mélységes hálám a visszafejtésért (vannak benne önmagukban is új/hasznos dolgok számomra); de hogy miért (csak) így működik, azt nem tudod véletlenül? Szerintem az ActiveControl így elég használhatatlan/bacsapós önmagában... nincs olyan utasítás, ami ténylegesen, közvetlenül, azonnal azt az egy darab, fókuszban levő vezérlőt adná eredményül?
Google keresést csak akkor szoktam linkelni, ha az első oldalon nagyrészt csak releváns találatok vannak. Ebben az esetben nem szükségszerűen VBA témakörben - mivel ez az alapelv majd minden fejlesztői nyelvre azonos.