Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atti1112

aktív tag

válasz martonx #1137 üzenetére

A képernyőkímélő rendesen elindul.Beállítom,mondjuk 10 percre és simán megy.Ez ok.De ,ha beállítom az energia gazdálkodási lehetőségeknél az alvó állapotot mondjuk 10 percre,azt nem hajlandó.Ezért gondoltam,hogy ha elindul a képernyővédő, akkor még azzal együtt elkéne indulnia egy *.bat vagy shell parancsnak ,ami leviszi alvóba a gépet.Egyébként rájöttem közben,hogy miért nem aktiválta : futott a google desktop sidebar és az nem hagyta elindulni.Ha azt kikapcsoltam,akkor már működött is az alvás opció.Viszont ,ha rá lehetne beszélni a windowst,hogy a képernyővédővel együtt végrehajtódjon egy batch file,akkor már nyert ügyem van.Maradhatna az oldalsáv és működne az alvás opció is.Erre ötleted ? Esetleg xp alá egy olyan oldalsáv ,ami nem nyúl bele az alvás opcióba ? A Samurize tudja ezt szerinted ? Ui : előző hozzászólásomban arra utaltam,hogy a bat vagy shell progiban eltárolnám ezt a sort : rundll32.exe PowrProf.dll SetSuspendState és így máris menne alvóba.Vagyis ha egy parancsikont készítek az asztalra amibe ezt írom : rundll32.exe PowrProf.dll SetSuspendState ,akkor rákattintásnál már alszik is a gép.Így már érted ?

Új hozzászólás Aktív témák