Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
a sokadik kezdő kérdésem lesz, szóval bocsi azoktól, akik korábban már nem egyet megválaszoltak más topic-ban

egy egyszerű programot szeretnék, ami tartalmaz:
- egy access adatbázist
- egy "azonFind" TextBox-ot, ahová beillesztve egy azonosító számot
- egy "btnFind" gombot, mely segítségével a TextBox-ba beírt azonosítószámot tudom kikeresni
- egy "btnSave" gombot, mellyel hozzá lehet adni az adott azonosítószámot, hogyha még nincs benne az adatbázisbanPublic Class Form1
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Me.Munka1TableAdapter.Fill(Me.AzonositoDataSet.Munka1)
End Sub
Private Sub btnFind_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnFind.Click
Me.Munka1BindingSource.Filter = "[Azonosítószám] = '" & Me.azonFind.Text & " ' "
End Sub
Private Sub btnSave_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnSave.Click
Me.Validate()
Me.Munka1BindingSource.EndEdit()
Me.TableAdapterManager.UpdateAll(Me.AzonositoDataSet)
End Sub
End Classeddig meg is vagyok - bár valamiért az adatbázist nem mindig akarja módosítani.....

na de ezekhez az azonosítószámokhoz az adatbázisban tartozik egy checkbox is!
szeretném, ha a program ezek értékeinek megfelelően (true/false) meghatározott szöveget adna vissza.egyébként az ilyesmit Label segítségével szokás kiíratni? (tehát amikor nem MsgBox féle ablakot szeretnénk, hanem csak egy szöveg változót valahova)
remélem nem kérdeztem sok hülyeséget...

köszi erőre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Banggood
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest