- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- Androidos tablet topic
- Analóg fényképezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Modding és elektronikai kérdések
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Sziasztok!
Újabb, eleddig megmagyarázhatatlan jelenséget tapasztaltam.
Van nekem egy UserFormom, ami a korábban javasolt módon modal-ként lett meghívva (bár szerintem jelen esetben irreleváns).Ezen a Formon vagy egy textbox, melynek a Change-ébe egy hosszúság vizsgálat van leírva:
Private Sub TextBox1_Change() 'Irányítószám mező
If Len(TextBox1.Text) > 4 Then
hiba = MsgBox("Magyarországi irányítószámnak ez kicsit hosszú lesz, nemde???", vbCritical + vbOKOnly, "Hibás irányítószám")
TextBox1.Text = Left(TextBox1.Text, 4)
End If
End SubA probléma az, hogy egyik esetben a change lefut a textboxba történő adatbevitelkor, míg a másik esetben pedig nem.
Teljesen tanácstalan vagyok, hogyan lehetséges az, hogy mikor kalapálom a billentyűzeten a gombokat és írok bele az említett TextBox1-be, akkor be sem lép a TextBox1_Change ()-be????
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Life is Strange: Reunion - Íme a végleges gépigény
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Analóg fényképezés
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Cambridge Audio Arctic ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Audio Note AN-C vörös ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen9, i7-1165G7, 16GB, 512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest