Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Kompakt vízhűtés
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Sziasztok!
Újabb, eleddig megmagyarázhatatlan jelenséget tapasztaltam.
Van nekem egy UserFormom, ami a korábban javasolt módon modal-ként lett meghívva (bár szerintem jelen esetben irreleváns).Ezen a Formon vagy egy textbox, melynek a Change-ébe egy hosszúság vizsgálat van leírva:
Private Sub TextBox1_Change() 'Irányítószám mező
If Len(TextBox1.Text) > 4 Then
hiba = MsgBox("Magyarországi irányítószámnak ez kicsit hosszú lesz, nemde???", vbCritical + vbOKOnly, "Hibás irányítószám")
TextBox1.Text = Left(TextBox1.Text, 4)
End If
End SubA probléma az, hogy egyik esetben a change lefut a textboxba történő adatbevitelkor, míg a másik esetben pedig nem.
Teljesen tanácstalan vagyok, hogyan lehetséges az, hogy mikor kalapálom a billentyűzeten a gombokat és írok bele az említett TextBox1-be, akkor be sem lép a TextBox1_Change ()-be????
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest